Titan Thunder gokkast

Titan Thunder gokkastEen van de mooie gokkasten van Quickspin is de Titan Thunder gokkast. Het is een gokkast die opvalt, doordat het een zesde wiel heeft. Het is trouwens geen normaal wiel, maar een Thunder wiel. Het is ongekend welke opties er zijn. Naast het zesde wiel zijn er nog vijf andere wielen en kent de gokkast vier rijen en heeft het vijftig winlijnen. Uiteraard mag het wild symbool en het bonus symbool niet ontbreken. Met het bonus symbool kun je free spins krijgen. Het is hiermee een uitstekende gokkast die volop mogelijkheden biedt om een leuke tijd te hebben. Natuurlijk kun je er altijd een kijkje gaan nemen om te ontdekken hoe de gokkast jou bevalt.

Direct spelen met €800,- bonus!

Hoe moet je starten bij deze Titan Thunder gokkast?

Er zijn eigenlijk geen speciale of specifieke zaken welke je moet weten om te ontdekken hoe je deze gokkast moet bedienen. Het zesde wiel kun je als een soort van bonuswiel zien en zal trouwens de meeste spins niet meedraaien. Je kunt jouw inzet per winlijn bepalen, net zoals bij de andere Quickspin gokkasten. Het is ook mogelijk om ook gebruik te maken van de autoplay functie bij deze gokkast. Je kunt zo sneller meerdere ronden achter elkaar gaan spelen. Het is natuurlijk een optie om zo volop van deze gokkast te genieten. Er is ook een paytable bij deze gokkast om te zien welke verschillende combinaties welke prijzen opleveren.

Het zesde wiel!

Het zesde wielNatuurlijk valt het grote zesde wiel erg op bij de Titan Thunder automaat. Als de achtergrond van de gokkast paars wordt dan zal dit wiel gaan meedraaien. Ook zal het gaan onweren en zullen er tot acht wilds op de wielen komen met de hulp van de bliksem. Het is een erg mooi innovatief idee wat ze goed hebben uitgevoerd bij deze online gokkast. Het is heerlijk om ook de mooiste prijzen te winnen met de hulp van het achtste wiel. De combinaties zijn ongekend!

De free spins bij deze gokkast!

Naast het zesde wiel kun je ook genieten van de free spins bij deze automaat. Het zesde wiel zal dan ook automatisch gaan meedraaien en je krijgt een extra wild symbool op de wielen. Het is heerlijk om zo meerdere ronden te spelen. Je moet niet eerder weggaan bij deze gokkast tot je een paar free spins ronden hebt gespeeld!

Geen bonus spel of jackpot!

Geen bonus spelEen klein minpuntje (of eigenlijk twee) is, dat er geen bonus spel is en ook geen jackpot. Het mag de pret echter niet drukken. We weten zeker, dat ook jij een leuke tijd kunt hebben bij deze gokautomaat Titan Thunder. Er zijn volop mogelijkheden, kansen en opties om een geweldige tijd te hebben en om ook nog eens een mooie prijs te kunnen winnen. We weten zeker, dat jij ook van deze automaat kunt genieten en er alles aan zal doen om een prijs te winnen. Wacht niet langer en pak de kans, wanneer je deze gokkast in een online casino tegenkomt. We weten zeker, dat je geen spijt krijgt van een bezoek.

 

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten
€250 + 0 FS