Spinions slot

Spinions slotEen leuke online gokkast van Quickspin is de Spinions slot machine. Het wordt voluit ook wel de Spinions Beach Party genoemd. Het is een gokkast met vijf wielen en met drie rijen. De vormgeving is volledig anders dan de meeste gokkasten. Het is een gezellige en mooie gokkast met een zomerse achtergrond op het strand en met natuurlijk de vrolijke Spinions. Het zijn kleine wezentjes die je in het geel tegenkomt. De gokkast is erg mooi door de verschillende wild symbolen. Ook de bonus game is erg mooi om te zien. Het is heerlijk om meerdere ronden te spelen bij deze online gokkast om er zo volop van te genieten.

Direct spelen met €800,- bonus!

Hoe speel je de Spinions slot?

De gokkast is erg gemakkelijk om te spelen. De regels zijn gelijk aan alle andere regels bij de gokkasten. Het is een goede combinatie van meerdere onderdelen en met 25 winlijnen. Het krijgen van een winnende combinatie op de rollen is vaak niet zo moeilijk bij deze online gokkast met dit aantal winlijnen. De standaard symbolen maken het tot een leuke gokkast en ook de Spinions vormen een gezellig onderdeel bij deze online gokkast. Het zijn de wild symbolen en kuHoe speel je dit spelnnen ieder andere symbool vervangen om tot een winnende combinatie te komen. Ook zijn er scatter symbolen die op de eerste rol, de derde rol en de vijfde rol kunnen verschijnen.

De free spins

Er zijn free spins bij deze online gokkast. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken. Ook is het goed om te zien op welke manieren jij een leuke prijs in de wacht kunt slepen. Het kan soms even duren, voordat je een ronde met free spins krijgt. Wanneer dit echter het geval is, dan zal je er volop van genieten. Ontdek de spelopties om zo een leuke tijd te hebben. De free spins op zichzelf kunnen je al het gevoel geven, dat je de jackpot hebt gewonnen.

De features bij deze gokkast

Er zijn ook wild symbolen bij deze gokkast. Een wild symbool doet nog niets. Wanneer je er echter twee hebt dan krijg je re-spins (gratis) waarbij de wild symbolen blijven staan. Hierdoor heb je vaak direct al voor een tweede keer prijs. Iets wat natuurlijk De features bij deze gokkastwel fijn is.

Een jackpot en de winlijnen!

Het is jammer, maar er is geen jackpot bij deze online gokkast van Quickspin. De meeste online slot machines kennen geen jackpot. De winsten kunnen ondanks het ontbreken van een jackpot toch erg hoog oplopen. Er zijn 25 winlijnen welke altijd actief zijn. Ook kun je de inzet verhogen of verlagen om zo je kansen op een hoge prijs te verbeteren. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken.

Pak je kansen!

Het is slim om naar een Quickspin casino te gaan om er meerdere ronden te spelen bij deze gokkast. Je kunt dan zelf ontdekken welke opties er zijn en hoe je er meerdere ronden kunt spelen. Natuurlijk is het goed om je eigen mening te vormen over deze gokkast. Het is heerlijk om te zien wat er mogelijk is.

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten
€250 + 0 FS