Second Strike

Second Strike Quickspin maakt spellen van hoge kwaliteit en dat is ook bij dit Second Strike het geval. De naam van dit slot is niet toevallig gekozen want als er tweemaal achter elkaar een winnende combinatie wordt gedraaid dan zijn er zeer fraaie winsten te behalen. Het spel doet denken aan een fruitmachine. De afbeeldingen die op de wielen te zien zijn hebben daar dan ook mee te maken. Je ziet bijvoorbeeld de sterren en de bellen en het cijfer zeven. Ook zijn er dan de stukken fruit aanwezig zoals de kersen en de druiven. Het is aan jou om met deze afbeeldingen de winnende combinaties te draaien. Het is dan helemaal leuk als je dit meerdere malen achter elkaar doet aangezien de winsten dan enorm zullen stijgen.

Direct spelen met €800,- bonus!

Met Second Strike beginnen te spelen

Beginnen met spelenBegin je te spelen met Second Strike dan zal je het spel snel onder de knie hebben. Het is een spel dat simpel van opzet is maar dat wil niet zeggen dat het minder leuk is om dit spel te spelen. Het is juist door de eenvoud en de herkenning van de fruitmachine dat het een leuk spel is. In totaal zijn er vijf wielen en deze hebben drie rijen. De winsten kun je behalen op tien winlijnen. De nummers van deze winlijnen zie je aan de zijkant van het spel staan. Ga je met de cursor van de muis op een nummer van een winlijn staan dan zie je hoe de winlijn loopt. Ook als er een winst wordt behaald dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en dan wordt er ook meteen getoond wat de winst is die je behaald hebt. Het behalen van een winst is enorm leuk gemaakt en de actie spat dan ook echt van het scherm.

De overzichtelijkheid van het spel

Dit is een spel wat overzichtelijk is en daarom is het makkelijk om te spelen. Het is meteen duidelijk of je iets gewonnen hebt en je ziet dan ook meteen hoe je de winst hebt behaald. Doordat je van wilds gebruik kunt maken is het nog makkelijker om winsten te behalen. Een wild kan namelijk de plek van iedere andere afbeelding innemen. Dit maakt de kans groter dat je een winnende combinatie draait. Vooral doordat je bij dit spel meerdere winnende combinaties aDe overzichtelijkheidchter elkaar zal willen draaien maakt het dat de wild erg van pas zal komen.

Begin meteen gratis te spelen

Wil je zelf ervaren hoe leuk het spel is en wat de mogelijkheden zijn van Second Strike dan kun je nu meteen beginnen met gratis spelen. Dit kun je op deze pagina doen en het is dan niet nodig om een storting te doen en je hoeft je ook niet te registreren. Tijdens het gratis spelen zijn er geen echte winsten te behalen. Toch is dit wel een prima manier om het spel te leren kennen. Wil je wel echte winsten behalen dan is het op ieder moment mogelijk om voor echt geld te spelen.

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten
€250 + 0 FS