Sevens High

Sevens HighWeer een mooie gokkast van de ontwikkelaar Quickspin is de Sevens High online automaat. Het is een gokkast met vijf wielen en drie rijen. Ook heeft de automaat 25 winlijnen. Het is een mooie automaat waar je volop van kunt genieten. De gokkast heeft een simpele uitstraling waar je direct de meter links in beeld zal zien staan. De meter valt zo op, dat je eigenlijk direct meer wilt weten over deze gokkast. Het is een gokkast met een ouderwetse look, terwijl de gokkast zeer modern is. Het komt vooral door de symbolen die veel op de ouderwetse gokkasten staan. Het is echter een zeer aantrekkelijke automaat waar je volop van kunt genieten.

Direct spelen met €800,- bonus!

Hoe speel je de Sevens High gokkast?

Wanneer je deze automaat gaat bezoeken dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Het is in de eerste plaats zo, dat je na iedere winst een re-spin krijgt. Ook zijn er progressieve wild symbolen aan te treffen op de wielen en is er ook een free spin bonus spel. Alles gekoppeld met de uitstraling van de automaat zorgt ervoor, dat het een zeer aantrekkelijke gokkast is voor veel mensen. Om de re-spins nog aantrekkelijker te maken is er dus ook nog een meter aan de linker kant in het spel geplaatst. De meter kan voor nog meer plezier zorgen bij deze automaat.

Hoe werkt de meterHoe werkt de meter?

De meter die je links in beeld ziet staan zal bij iedere winst ronde omhoog gaan. Na twee keer winst op een rij en dus ook twee re-spins, zal er een extra wild symbool bijkomen in het spel. Het wild symbool is trouwens de blauwe zeven. Na vier ronden winst op een rij zal er ook nog een groene zeven bijkomen en bij zes keer winst op een rij de rode zeven. Het zijn allemaal wild symbolen die je zullen helpen om meer winst te kunnen maken. Het zal je trouwens niet verbazen, dat je met al deze winst symbolen mooie prijzen kunt winnen.

De free spins!

Als je drie keer een bonus symbool op de rollen ziet, dan starten de free spins. Het is standaard tien free spins die nog verder kan oplopen met meerdere free spins. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn en hoe ook jij hier van kunt genieten. Ontdek de mogelijkheden en weet welke mooie prijzen je allemaal kunt winnen bij deze gokkast. Het is goed om te ontdekken hoe ook jij een mooie prijs in de wacht kunt slepen.

Geen bonus game of jackpot!

Het is mogGeen bonus game of jackpotelijk om bij deze automaat de meest mooie prijzen in de wacht te slepen. Het is jammer genoeg zo, dat er geen bonus spel is en ook geen jackpot mogelijkheid. Er zijn natuurlijk wel vele andere features bij deze gokkast die het goed maken om van deze automaat volop te genieten. Het is geen must om een jackpot of een bonus spel te hebben om een leuke tijd te krijgen bij deze online gokkast in een goed internet casino.

 

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten
€250 + 0 FS