Firestorm gokkast

Firestorm gokkastDe Firestorm gokkast is gemaakt door Quickspin en het is een spel dat snel voor een hoge winst kan zorgen. De wielen laten verschillende robijnen zien en ook zijn er andere waardevolle sieraden te zien. Het is de bedoeling om met deze afbeeldingen de winnende combinaties te draaien. Het is een slot wat makkelijk is om op te spelen en dit is ook omdat er veel mogelijkheden zijn om een winst te behalen. Het spel is daarbij ook makkelijk om te leren en ook voor de beginnende speler is deze makkelijk te leren. Wil je dan ook graag een leuk spel van Quickspin spelen dat niet moeilijk is maar dat er toch leuk uitziet en waar hoge winsten mee te behalen zijn dan is Firestorm een goede keuze.

Direct spelen met €800,- bonus!

Firestorm laat je echte spanning voelen

Echte spanningGa je op de gokkast van Firestorm spelen dan zal je echt de spanning voelen als de wielen gaan draaien. In totaal zijn er vijf wielen en deze hebben drie rijen. Doordat er maar liefst 243 winlijnen zijn zal het niet lang duren voor je de eerste winst hebt behaald. Het spel is makkelijk te bedienen en je kunt ook verschillende instellingen wijzigen. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om met de spatiebalk een spin aan het slot te geven. Heb je een winnende combinatie gedraaid dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en ook wordt meteen de winst getoond. Dit alles wordt leuk weergegeven en daarbij hoor je dan ook leuke muziekjes. Dit alles toont je dat direct weet dat er veel aandacht aan het spel is besteedt. Het is een spel waarbij de hele sfeer klopt en dit maakt het ook zo leuk om dit spel te spelen. Bij iedere spin voel je de spanning verder oplopen.

De unieke wilds

Unieke wildWilds heb je bij de meeste slots wel maar de wilds die je bij deze gokkast ziet zijn wel uniek te noemen. Dit zijn een soort maskers en wanneer je een wild draait dan zie je eerst een flink vuur en daar komt de wild dan uit te voorschijn. De wilds die kunnen je helpen om makkelijker een leuke winst te draaien. Een wild kan namelijk de vorm van iedere andere afbeelding aannemen. Dit maakt het makkelijker om een winst op een winlijn te maken. Weet je een goede winst te draaien dan kan ook de vermenigvuldiger gestart worden. Deze kan ervoor zorgen dat je winst tot vijfmaal vermenigvuldigt kan worden.

Gratis en vrijblijvend het spel spelen

Vrijblijvend spelenDe Firestorm gokkast kun je gratis en vrijblijvend spelen. Dit doe je dan voor je plezier en dit houdt in dat je geen echte winsten kunt behalen. Wel is het zo dat als je gratis speelt dat je dan alle mogelijkheden van het spel gratis kunt proberen. Al snel zal je dan ook overtuigd zijn van de kwaliteiten van het spel. Het is dan goed om te weten dat je op ieder moment voor echt geld kunt spelen en dan wel op echte winsten kans zal maken.

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten
€250 + 0 FS