Razortooth videoslot

Razortooth videoslotDe Razortooth videoslot machine is een gokkast die door Quickspin is gemaakt. Het is een online gokkast met vijf wielen, drie rijen en maar liefst 243 manieren om een prijs te winnen. Het is een gokkast welke zich afspeelt in een ver verleden. De symbolen op de gokkast, die je ziet bestaan namelijk niet meer. Sommige symbolen tref je nog wel aan in delen van de wereld, aar niet overal. Het zijn vaak symbolen van uitgestorven dieren of dieren welke in het wild niet meer (zoveel) voorkomen.

Direct spelen met €800,- bonus!

De symbolen bij de Razortooth videoslot machine

De symbolenDe symbolen gaan vaak over uitgestorven en prehistorische dieren en vogels. Het kan gaan om een dinosaurus, mammoet, wolharige neushoorn, specifieke beren en andere dieren die er niet meer zijn. Ook zijn er een paar symbolen, zoals een edelsteen. Het razortooth symbool is natuurlijk bijzonder. Het is een symbool dat het wild symbool vertegenwoordigd. Ook is er een sabeltandtijger welke door het beeld kan rennen en de wilds op de wielen zal krassen op een willekeurige manier. Er zijn daarnaast ook nog de bonussymbolen welke de free spins ronden zullen opstarten.

De free spins

Free spins en meerHet is goed om te zien welke verschillende symbolen je allemaal kunt gebruiken om een leuke tijd en een mooie winst te krijgen bij de gokkasten. Het is mooi om de verschillende kansen te pakken en om met de free spins je kansen te vergroten. Tijdens de free spins worden er ook expanderende wilds actief. Hierdoor kun je nog sneller een mooie prijs in de wacht slepen.

Er is meer!

Natuurlijk is er meer dan alleen de free spins. Zo zijn er maar liefst 243 verschillende manieren om een prijs te winnen bij deze Quickspin gokkast. Ook de sabeltandtijger welke de wilds op de rollen krast is een geweldige optie. Het is mooi om de verschillende opties te ontdekken om zo een leuke tijd te beleven in deze online gokkast. Al met al zijn de win manieren een uitstekende mogelijkheid om een leuke prijs te winnen.

Geen jackpot of bonus spel

Ontdek de mogelijkhedenEr is geen bonus spel bij deze online gokkast en ook is er geen jackpot. Het is natuurlijk iets, wat je niet bij iedere online gokkast ziet. Het is dus geen must om te zeggen, dat het alleen dan een goede gokkast kan zijn. Wel is het zo, dat de gokkast verschillende andere opties heeft. Natuurlijk zou een bonus spel of een jackpot het spel helemaal afmaken en de gokkast naar een hoger niveau tillen. Het is slim om de verschillende mogelijkheden te bekijken om zo een mooie tijd  te hebben bij deze online gokkast.

Ontdek zelf de mogelijkheden!

Het is goed om zelf de verschillende mogelijkheden te ontdekken van deze online gokkast. Bekijk de opties en vorm je eigen mening over deze online video slot machine. Het is mooi om de verschillende opties te ontdekken om zo een leuke tijd te hebben in deze online video slot machine an Quickspin. Je treft de gokkast aan in de beter online casino’s op het internet.

 

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten
€250 + 0 FS