Gold Lab gokkast

Gold Lab gokkast Quickspin is een fabrikant van slots die veel aandacht aan de spellen besteedt. Dat blijkt ook weer als je op de Gold Lab gokkast speelt. Dit is een spel dat leuk gemaakt is en waar dan ook nog eens prachtige winsten mee te behalen zijn. De wielen laten attributen uit een laboratorium zien. Dit zijn dan diverse flesjes. Daarbij zijn er dan ook robijnen te zien. Het zal je niet verbazen dat het de bedoeling in om hiermee dan de winnende combinaties te draaien. Het spel speelt zich niet alleen op de wielen af. Aan de zijkant zie je de laborant met verschillende flesjes. Het is ook mogelijk om deze flesjes te vullen om zo nog een hogere winst te behalen.

Direct spelen met €800,- bonus!

Gold Lab laat je echt genieten van het spel

Echt genietenSpeel je Gold Lab dan zal het niet lang duren voor je echt gaat genieten van het spel. Het spel speelt makkelijk en al snel zal je de eerste winst hebben binnengehaald. Dit komt ook omdat er vijfentwintig winlijnen zijn waar op gespeeld kan worden. Het spel heeft vijf wielen en drie rijen. De nummers van de winlijnen die zijn in tegenstelling tot andere spellen niet te zien maar als je een winst behaalt dan zie je niet alleen de winst die je hebt gehaald maar je ziet dan ook direct op welke winlijn dit is geweest. Zoals we aangaven is het ook mogelijk om de flessen aan de zijkant van het scherm te vinden. Dit kun je doen met de flessen die je op de wielen ziet. Draai je daar meerdere dezelfde van dan zal er extra vloeistof aan de zijkanten in de fles komen. Weet je de fles te vullen dan zal er een zeer fraaie winst worden behaald. Dit maakt het nog interessanter om een bepaalde combinatie te draaien.

Maak gebruik van een bonusMaak gebruik van de bonus

Bij dit spel is het ook mogelijk om van de bonus gebruik te maken. Bij de bonus krijg je gratis spins. Deze zal je graag gebruiken aangezien je dan gratis langer door kunt spelen. De kans op een leuke winst zal dan veel hoger worden. Het spel kent dan ook nog wild symbolen. Dit zijn symbolen die de plek van ieder ander symbool in kunnen nemen en op deze wijze kun je makkelijker een winnende combinatie draaien. Ook helpen deze symbolen je om sneller de flessen te vullen en zo interessantere winsten te behalen.

Gratis spelen zonder verplichtingen

Zonder verplichtingDit is een spel dat gratis te spelen is zonder verdere verplichtingen. Dan pas zal je ook echt merken hoe leuk het is om op de Gold Lab gokkast te spelen. Het gratis spelen zal je geen echte winsten opleveren. Dit is omdat je voor je plezier speelt. Wil je wel graag voor echte winsten spelen en ben je ervan overtuigd dat dit een leuk spel is om te spelen dan kun je ook op ieder moment voor echt geld gaan spelen. Misschien weet jij dan wel een indrukwekkend geldbedrag te winnen.

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten