Illuminous gokkast

Illuminous gokkastEr zijn meerder gokkasten van Quickspin op de markt. Een ervan is de Illuminous gokkast. Het is een gokkast met drie rijen, vijf wielen en twintig winlijnen. Het is een gokkast die volop voorzien is van symbolen, waaronder juwelen en de kaartsymbolen. De gokkast kent een normaal wild symbool en ook een wild scatter bonus symbool. Het is heel rijk om te zien welke mogelijkheden er zijn en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Het is natuurlijk goed om een keer een kijkje te nemen bij deze gokkast. Een paar ronden spelen en je zal zien welke features er allemaal zijn bij deze gokkast en hoe je ze allemaal kunt ontdekken.

Direct spelen met €800,- bonus!

Hoe speel je de Illuminous gokkast?

Hoe speel je deze gokkast?Deze Quickspin gokkast kun je gemakkelijk spelen. Het beste is om te starten met je geld in te stellen. Je kunt vanaf 2 cent per ronde spelen tot 80 cent per ronde. Vervolgens kun je meerdere ronden gaan spelen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Natuurlijk bepaal je met je inzet ook de hoogte van wat je maximaal kunt winnen. De gokkast is niet complex ingedeeld. De spin knop zit helemaal rechtsonder in het beeld en de autoplay knop er net onder. Wanneer je het spel op de autoplay gaat spelen dan kun je sneller meerdere ronden gaan spelen om zo meer kansen op het winnen van een prijs te krijgen. Het is goed om de verschillende mogelijkheden te ontdekken en om zo een leuke tijd te hebben. De free spins ronden worden trouwens niet automatisch opgestart. Je zal dan wel op de play knop moeten drukken bij de gokkast.

De features van deze gokkastDe features van de gokkast!

Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden deze gokkast kent. De bonus symbolen en de scatter opties zijn enkele elementen wat hier een leuke en boeiende gokkast van maakt. Ook kun je re-spins krijgen. Het is allemaal leuk bedacht en het biedt je volop mogelijkheden om een leuke winst te behalen. Wanneer je meerdere bonus symbolen op de rollen krijgt dan krijg je ook nog eens free spins. Bij de free spins ronden krijg je daarnaast nog eens extra wild symbolen. Hierdoor is het allemaal nog mooier en leuker om er een paar ronden te gaan spelen.

De free spins

Natuurlijk is het heerlijk om te genieten van de free spins. Het is een speloptie welke eigenlijk niet mag ontbreken in een van de spellen van vandaag de dag. Het is mooi om de opties te bekijken en om een leuke tijd te hebben. Wat wel Free spins geen jackpotjammer is, is dat er geen apart bonus spel is bij deze gokkast. Het had deze gokkast zoveel mooier gemaakt. Uiteraard is het niet zo, dat het hierdoor een mindere gokkast wordt. Er zijn immers zoveel online gokkasten die geen bonus spellen aanbieden. Het had deze gokkast echter net wel even, dat kleine beetje meer kunnen bieden.

Geen jackpot!

Ook is er jammer genoeg geen jackpot bij deze automaat. Het is eigenlijk hetzelfde verhaal als met de bonusspellen. Het zal de pret niet drukken bij deze gokkast.

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten
€250 + 0 FS