King Colossus videoslot

King Colossus videoslotDe King Colossus videoslot machine is een gokkast van Quickspin waar alles eigenlijk om een element draait. De animaties zijn niet bijzonder spetterend en ook zijn er veel standaard symbolen waar gebruik van wordt gemaakt. Het is allemaal niet zo heel erg bijzonder, tot je een kans krijgt bij de free spins. Hier zal je een maximale spanning voelen en kunnen de winsten extreem hoog oplopen. Het is opeens een waar feest om meerdere ronden te spelen in dit online gokkast spel in een goed internet casino. Het is geweldig om mee te maken. Het is gewoon jammer dat er veel mensen weggaan voor de free spins starten. Het is daarom goed, dat je dit artikel leest! Je kunt dan deze gokkast leren kennen en er meerdere ronden gaan spelen tot de free spins ook daadwerkelijk starten. Je zal dan niet snel meer naar een andere gokautomaat willen gaan.

Direct spelen met €800,- bonus!

Hoe moet je de King Colossus videoslot automaat spelen?

Hoe speel je deze automaatHet is een gokkast waar je het aantal winlijnen niet hoeft in te stellen. Het zijn er standaard veertig en je kunt dit niet veranderen. Wel kun je natuurlijk de inzet wijzigen waar je gebruik van kunt maken. Het is mooi om de verschillende kansen te pakken en om zo een leuke tijd te hebben. De gokkast kent een autospin functie en het is natuurlijk ook mogelijk om iedere ronde zelf op te starten. Het kan je een beter gevoel geven wanneer je bij deze gokkast aan het spelen bent. Er zijn volop standaard animaties en ook standaard symbolen bij deze automaat. Jammer genoeg voegen ze weinig extra’s toe aan deze videoslot machine. Er is wel een wild symbool die je in de gaten moet houden. Het vervangt ieder andere symbool om nog sneller tot een winnende combinatie te komen. De bonus symbolen kunnen trouwens niet vervangen worden door het wild symbool. Je krijgt bij de combinatie van bonus symbolen een start met de free spins. Bij deze gokkast draait alles om de free spin.

De free spinsDe free spins bij de King Colossus gokkast

Het draait allemaal om de free spins bij deze gokkast. Je zal direct een animatie zien van de koning. De free spins leveren je ook volop kansen op met name hoge winsten. Ook komt er een extra wild symbool in het spel. Je kunt dus nog sneller gaan winnen. Je kunt ook hogere winsten behalen. Iedere keer dat het wild symbool op de rollen komt krijgt je ook een extra free spin. Het is heerlijk om met echt geld te spelen op deze momenten. Het is heerlijk om mooie prijzen te winnen. Het is trouwens wel jammer, dat de kans op free spins niet zo groot is als bij andere gokkasten. Hier had Quickspin wel aan mogen denken.

Conclusie

Bezoek deze gokkast en speel net zo lang tot de free spins starten. Hierna kun je meerdere ronden gaan spelen en een leuke tijd hebben bij de gokkasten. Het is goed om te zien welke verschillende kansen je allemaal krijgt bij deze online gokkast.

 

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten
€250 + 0 FS