Genies Touch

Genies TouchHet slot van Genies Touch draait om de geesten in een fles. Deze geesten zie je dan ook op de wielen en daarnaast is de fles zelf te zien en zijn er ook verschillende robijnen op de wielen te zien. Het zijn afbeeldingen van hoge kwaliteit waarvan je kunt zien dat er veel aandacht aan is besteed. Ook de achtergrond van het spel is helemaal in Oosterse sferen en de muziek doet je daar ook aan denken. Er is dus niet alleen veel aandacht voor het grafische aspect maar ook voor de hele sfeer van het spel. Dit maakt ook dat het een spel is wat leuk blijft om te spelen. Wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is dat je er leuke winsten mee kunt behalen.

Direct spelen met €800,- bonus!

De eigenschappen van Genies Touch

De eigenschappenDit is een spel met vele leuke features. Het spel beschikt over vijf wielen en deze hebben drie rijen. In totaal zijn er twintig winlijnen en je weet dan ook dat als je begint met spelen het niet lang zal duren voor je de eerste winst hebt behaald. Bij het behalen van een winst zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en er wordt dan ook direct weergegeven welke winst er is behaald. Daarbij komen de afbeeldingen op de wielen waar je een winnende combinatie mee hebt behaald ook echt tot leven en dit is natuurlijk ook leuk om te zien. Wanneer je gaat spelen dan wil je ook graag zien welke animaties er zijn als je een winst hebt behaald. Er zijn dus meerdere redenen waarom je dit spel graag zal spelen. Het is dan ook niet zo vreemd dat dit een spel is dat bij vele spelers favoriet is en wat dagelijks vele duizenden keren gespeeld wordt.

Het bonus spelHet bonus spel

Genies Touch is voorzien van een bonus spel en met dit spel kun je gratis spins krijgen. Dit kan door een winnende combinatie met het bonus symbool te draaien. Wanneer dit het geval is dan zie je meteen hoeveel gratis spins je hebt gekregen en deze kun je dan ook meteen gebruiken. Doordat je dan gratis kunt spelen kun je ook langer spelen en dit zal de kans op een leuke winst gaan vergroten. Ook is het bonus spel met de gratis spins erg mooi gemaakt en is dit spannend om naar te kijken. Met dit spel zijn de winsten snel omhoog te krijgen.

Laat het spel je overtuigen

Laat het spel je overtuigenGa Genies Touch maar eens spelen en je zal merken dat het een spel is wat je snel zal overtuigen. Het spelen kan gratis. Er wordt dan voor het plezier gespeeld en daarbij zijn geen echte winsten te behalen. Het is een manier om het spel goed te leren kennen en ook om overtuigd te raken van het spel. Is dit het geval dan is het op ieder moment mogelijk om voor echt geld te spelen. Dan maak je uiteraard wel kans op echte winsten.

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten