The Wild Chase

The Wild ChaseDe The Wild Chase gokkast is een zeer spannende gokkast van Quickspin. Het is een mooie online gokkast welke veel op een standaard gokkast lijkt. Er zijn namelijk vijf wielen, drie rijen en het lijkt veel op een normale gokkast. Er zijn echter geen standaard symbolen bij deze gokkast automaat. Wanneer er geen winst op de wielen komen dan blijft het een redelijk standaard gokkast. Wanneer je echter een ronde winst krijgt dan zal je zien, dat het zoveel meer is dan een normale gokkast. Er is namelijk ook een bonus spel en een interessante multiplier welke goed kan oplopen bij deze gokkast.

Direct spelen met €800,- bonus!

Hoe speel je de The Wild Chase gokkast?

Het is geen complexe gokkast. Je ziet onderin de gokkast de verschillende onderdelen welke je kunt aanpassen. Natuurlijk kun je hier de inzet bepalen en tref je er de spin button aan. Ook is er een autospin functie en kun je meerdere ronden spelen op deze online gokkast. Er zijn 25 winlijnen bij deze automaat waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Het is goed om te zien welke opties er zijn op een leuke tijd bij deze gokkast. De gokkast kent geen standaard symbolen. Alle symbolen zijn uniek gemaakt voor deze online gokkast. De wild symbolen zorgen trouwens voor een aantrekkelijk hoge multiplier. Linksboven in de gokkast zie je terug hoe hoog de multiplier is. Wanneer je winsten op de wielen krijgt is dit Hoe speel je de gokkastnatuurlijk een interessant onderdeel.

De features van de gokkast

De animaties, de winsten welke op de wielen staan en de re-spins maken het mogelijk om een leuke tijd te hebben bij de automaat. Natuurlijk is het thema een achtervolging van een auto en de politie. Het is mooi om de mogelijkheden te leren kennen van deze automaat om zo een leuke tijd te hebben. Natuurlijk zijn er ook bonus symbolen om verschillende bonus ronden mee te kunnen spelen bij deze online gokkast.

Het bonus spel!

Deze online gokkast kent een goed bonusspel. Het is mooi om de verschillende mogelijkheden en opties te leren kennen en om een leuke tijd te hebben. Om het bonus spel te starten moeten er minimaal drie bonus symbolen op de wielen komen. Het wordt dan pas echt spannend. Je krijgt tien free spins en kunt hierdoor mooie prijzen winnen.

De winlijnenDe winlijnen

De gokkast kent 25 winlijnen en biedt je hiermee volop mogelijkheden en kansen om een mooie prijs te winnen. Er is helaas geen jackpot in de gokkast aanwezig. Wel zijn er verschillende mogelijkheden en manieren om een mooie prijs te winnen bij deze internet gokkast.  Natuurlijk maakt het wild symbool het gemakkelijker voor je om een prijs te winnen.

Ontdek zelf deze gokkast van Quickspin om je eigen oordeel te vormen. Begin ermee door als eerste een sterke goksite te selecteren. De site moet betrouwbaar zijn en zo mogelijk ook een Nederlandse ondersteuning bieden. Wel zo fijn! Het is uiteraard niet essentieel. Wel is het ideaal om via iDeal een storting te kunnen maken voor ons Nederlanders.

 

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten
€250 + 0 FS