Hidden Valley

Hidden ValleyEen van de gokkasten van Quickspin is de Hidden Valley gokkast. Het is een gokautomaat met vijf wielen en drie en soms vier rijen. Het is namelijk zo, dat de buitenste twee wielen, van de vijf wielen, drie rijen hebben en de middelste drie er vier hebben. De gokkast speelt zich af in de bergen van een Aziatisch land. Het is te zien aan de symbolen in de achtergrond van de gokkast. De gokkast op zichzelf is al een lust voor het oog en het is heerlijk om er een kijkje te nemen. Het is mooi en ook goed om te genieten van deze gokautomaat van Quickspin. De gokkast is voor veel spelers trouwens niet direct helemaal duidelijk. Waarschijnlijk komt dit door de verschillende rijen van de gokkast, wat je normaal niet altijd ziet. Er zijn meerdere zaken die direct opvallen bij deze automaat. De wild multiplier is een element dat erg mooi is. Het is een sterk element om van te genieten.

Direct spelen met €800,- bonus!

Hoe start je met spelen?

Hoe start je met spelen?De gokkast Hidden Valley moet je eerst eens goed bekijken voordat je begint te spelen. Het is mooi en goed om de mogelijkheden te bekijken en om zo een geweldige tijd te hebben. Je kunt per winlijn je inzet bepalen en al vanaf een cent per winlijn starten. Doordat je standaard met veertig winlijnen speelt zal je minimaal 40 cent per ronde moeten inzetten. Natuurlijk mag je meer geld inzetten als je dat wilt. Voor iedereen is het verschillend waar ons eigen niveau ligt qua inzet. Ook kun je gebruik maken van de multipliers. Het is mogelijk om tot 10 keer de winst te krijgen. Het is natuurlijk zeker de moeite waard om dan ook met een laag bedrag te gaan spelen. Bij grotere bedragen wordt het dan natuurlijk alleen nog maar interessanter.

Het bonus spel

Het bonus spelWanneer je het bonus spel wilt starten dan zal je op de drie middelste rijen een bonus symbool moeten krijgen. Als je hierin slaagt dan zal je naar de free spins gaan. Deze ronde start niet direct. Je zal eerst een wiel moeten laten draaien om zo de free spins te laten starten. Er is een combinatie mogelijk met een wild symbool. Als het wiel stopt met draaien dan zal je naar de free spins gaan. Hier krijg je trouwens nog een extra bonus symbool. Hierdoor worden de ronden nog leuker, spannender en beter.

Er is geen jackpot!

Er is geen jackpotHet is jammer, maar deze gokkast kent geen jackpot. Het is echter zo, dat er vele gokkasten zijn op het internet welke geen jackpot hebben. Hierdoor is het natuurlijk niet zo erg om er hier ook geen te zien. Het is echter wel een puntje van aandacht. Het had de kers op de taart kunnen zijn om deze gokkast helemaal compleet te maken. Het hoeft nog niet eens zo zeer een progressieve jackpot te zijn, maar bijvoorbeeld wel een vaste en fixed jackpot. Misschien dat we het binnenkort bij een andere gokkast van Quickspin wel ontdekken in een goed internet casino.

 

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten
€250 + 0 FS