The Epic Journey

The Epic JourneyEen van de gokkasten van Quickspin is The Epic Journey automaat. Het is een gokkast waar de spanning goed kan oplopen. Het is een unieke automaat waar je volop van kunt genieten. Het is niet een van de gemakkelijkste of meest eenvoudige gokkasten op het internet. De opzet is namelijk niet met een set van wielen, maar met drie verschillende sets van wielen. Eigenlijk speel je dus op drie gokkasten in een keer. Aan de honderd winlijnen is dit goed te merken. De verschillende features zijn ook zeer goed te noemen. Er zijn verschillend bonus spellen en hierdoor wordt het een gokkast om ook echt van te genieten. Het is heerlijk om te zien welke kansen je allemaal krijgt bij deze videoslot machine.

Direct spelen met €800,- bonus!

Hoe speel je de gokkast The Epic Journey?

Hoe speel je de gokkastDeze gokkast maakt het je gemakkelijk, wanneer we het over het aantal winlijnen hebben. Je speelt namelijk met een vast aantal winlijnen. Hier hoef je dus niet lang over na te denken. Het is goed om ook te weten, dat er drie gokkasten in een zitten bij deze automaat. Iedere gokkast heeft vijf wielen en vier rijen. Je zal dus een groot aantal wielen in de gaten moeten houden. In combinatie met de verschillende animaties wordt het een zeer aantrekkelijke gokkast. De software lijkt trouwens wel wat ouder dan bij verschillende andere automaten. Het is echter een automaat waar je volop van kunt genieten en waar je ook zeker een leuke tijd kunt hebben.

De features bij deze gokkast

De gokkast heeft natuurlijk een wild feature. De feature is zeer interessant door de hoge winsten welke je kunt krijgen. Het wild symbool is een vulkaan. Wanneer je deze op twee van de drie gokkasten ziet staan op het middelste wiel dan begint het feest. De vulkanen barsten uit en de wild symbolen worden over alle gokkasten gespoten. Hierdoor kunnen je winsten sterk oplopen. Het is geweldig om te zien. Er zijn trouwens nog andere wild symbolen. Het zijn de goud symbolen met daarop wild geschreven op de gokkasten. Ook hiermee kun je mooie prijzen winnen.

De bonus spellenDe bonus spellen bij deze gokkast

Deze gokkast kent meerdere bonusspellen. Je moet hiervoor eerst drie keer de boor op de wielen zien te krijgen in de drie verschillende gokkasten. Je krijgt hierna een aantal stenen te zien waar je een keuze uit kunt maken. Er zijn verschillende bonus spellen. Wanneer je de contanten krijgt dan heb je helaas een minder winstgevende sessie. Ook is er de fossielenjacht waar je een dinosaurus moet opgraven door de verschillende wielen te laten draaien. Iedere schop die je vindt zorgt voor een mooie prijs. De paddenstoelen bonus is ook erg leuk om te spelen. Het is heerlijk om te zien wat er mogelijk is en welke prijzen je er kunt winnen. Het is heerlijk om ook de free spins mee te pakken. Ze kunnen je hoge prijzen opleveren.

Wacht niet langer en zie welke mooie prijzen je allemaal kunt winnen bij deze Epic online gokkast in een goed online casino.

 

18plus
© 2023 | Quickspin Gokkasten
€250 + 0 FS